Produkty pro recept špinavých brýle (58)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá rýže je celozrnná obilnina z rostliny Oiza Sativa, ze které pochází oblíbená bílá rýže. Hnědá rýže je očištěna od jedlé slupky, takže zůstávají neporušené obaly, otruby a embryo. Chuť hnědé rýže má jemný oříškový nádech, je o něco tvrdší než bílá, vaří se déle, ale má také mnohem více zdravých vlastností než očištěná bílá rýže. Hnědá rýže obsahuje více vitamínů a minerálů, obsahuje vlákninu bohaté otruby, má nižší glykemický index a pomaleji se zamrazuje. Je tedy ideální pro lidi, kteří se starají o svou postavu. Obsahuje především: fosfor, který je potřebný pro stavbu kostí a zubů, draslík, který je zodpovědný za správnou funkci srdce, hořčík, který nás chrání před stresem, železo, které je nezbytné pro buněčné dýchání, a měď, která se například stará o stav naší pleti a vlasů.
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Paštika z kuřecího játra

Paštika z kuřecího játra

Tato recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkami) a je to skvělý slaný pokrm pro lidi, kteří chtějí ochutnat něco lahodného, ale nemají moc času na vaření. Příprava trvá méně než půl hodiny a vystačí pro přibližně 8-10 osob na grahamových sušenkách. Navíc ho lze uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zhoršil. Ve skutečnosti plyn oxidu dusného z šlehačky prodlužuje jeho trvanlivost, takže ho naplňte před uložením. Seznam ingrediencí 250 gramů umytých a očištěných kuřecích jater 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 stroužky nasekaného česneku 100 ml smetany 23 grahamových sušenek nebo trojúhelníků toastového chleba Jahodový džem (volitelný) Kapary scezené Očistěte celá kuřecí játra a dejte je stranou. Zahřejte plochou pánev na středním ohni a přidejte játra.
Guarana - prášek

Guarana - prášek

Přírodní guarana prášek Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 590 kcal Doba trvanlivosti: 12 měsíců
Dušené divočáka s borůvkami 350G

Dušené divočáka s borůvkami 350G

Pomalu dušené v borůvkách, naše divočák, oblečený ve svém modravém kožichu, vás okouzlí svou jemně kyselou a sladkou chutí.
Regionique Spätzle z tvrdé pšenice čerstvé vejce

Regionique Spätzle z tvrdé pšenice čerstvé vejce

Jste vždy strukturovaní a pořádní? Nebo také přemýšlíte jinak? Pak jsou naše QUANTENSPRINGER noky právě pro vás. Naše noky chutnají skvěle ke všem možným hlavním jídlům. Ať už k pečenému masu nebo k čočce, prostě se hodí. Připojte se k nám a staňte se QUANTENSPRINGER!
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Bio mražené Rösti - Bramborové speciality

Bio mražené Rösti - Bramborové speciality

Strouhané bramborové rösti pro pečení v troubě a smažení na pánvi, předpečené a zmražené. Produkt z ekologického zemědělství. Hmotnost: 10x390g
Ovocné Pomazánky Malinovo-Dýňovo-Jablečná Pomazánka

Ovocné Pomazánky Malinovo-Dýňovo-Jablečná Pomazánka

Vynikající zvláštností je jejich dvouvrstvý ovocný džem z dýně, jablek a malin, se kterým chutná každé snídaňové pečivo jinak! Ovocné džemy Ovocný džem z malin, dýně a jablek Babička míchá dobrá, mírně kyselá jablka s nejlepšími jedlými dýněmi a vytváří z nich lahodný ovocný džem (jako marmeláda), který se hodí jak na máslový chléb, tak do palačinek! Vynikající zvláštností je jejich dvouvrstvý ovocný džem z dýně, jablek a malin, se kterým chutná každé snídaňové pečivo jinak!
speciální mouka na palačinky

speciální mouka na palačinky

Tato směs usnadňuje a urychluje přípravu pšeničných palačinek. Stačí smíchat mouku s vodou. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Semena kopru - HoReCa

Semena kopru - HoReCa

Věnec stonků a větviček kopru v římské říši uděloval vynikajícím gladiátorům. Používá se na přípravu salátů, předkrmů, polévek, druhých obědových jídel. Použití pro Teplé a studené omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, vaječná jídla, stejně jako na nakládání. Chuť Hořká tráva Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Sušené řepy - HoReCa

Sušené řepy - HoReCa

Historie řepy sahá více než 2000 let zpět. Tento kořenový plod je nejběžnější mezi zeleninovými plodinami. V sušené formě může být uchováván po dlouhou dobu. Její použití je podobné použití čerstvých kořenových plodin. Stejně jako jakýkoli sušený produkt, při kontaktu s tekutinou rychle obnovuje své vlastnosti. Použití pro Polévky, omáčky, maso, marinády, pokrmy z drůbeže, rýžové a zeleninové pokrmy. Chuť sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 54 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 260
Sušené mrkve - HoReCa

Sušené mrkve - HoReCa

Pásky sušené mrkve jsou skvělou pomocí pro ty, kteří nemají příliš času na vaření. Pokud je tento produkt po ruce, rychlost přípravy pokrmu se výrazně zvýší. Koneckonců, kořenová zelenina nemusí být omývána, loupána, strouhána nebo krájena. Stačí ponořit mrkvové pásky do tekutiny. Obnovené v mléce se promění v lahodnou náplň do koláče nebo základ pro vitamínový salát. Lze je přidávat do smažení, do vývarů a hlavních jídel. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, pokrmy z drůbeže a zvěřiny. Chuť Sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,5 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 49 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
Sušené celerové listy - HoReCa

Sušené celerové listy - HoReCa

V Řecku existoval skutečný kult celeru. Byl zobrazen na mincích, vítězové olympijských her byli zdobeni věnci z této rostliny, během svátků zdobili své domovy. V kuchyni se celer používá jako přísada do různých pokrmů, protože všechny části této rostliny mají silnou kořeněnou vůni. Používá se v polévkách a přílohách. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, přílohy. Chuť kořeněná, hořkosladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 1,5 Sacharidy (g / 100g)… 30 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 190
Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření na grilování zahrnuje pouze přírodní ingredience, které dodají jedinečnou pikantní chuť a aroma grilovanému masu. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232
Koření na steak a barbecue - HoReCa

Koření na steak a barbecue - HoReCa

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření pro grilování "Královské koření" obsahuje pouze přírodní ingredience, které dodají grilovanému masu jedinečnou pikantní chuť a aroma. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Chuť Dodává mírnou ostrost. Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, drcený koriandr, hořčičná semena, zira, černý drcený pepř, plátky červené chilli papričky, sušený česnek, sušená rajčata. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 9,0 Sacharidy (g / 100g)… 27 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 229
Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Mexičané věří, že paprika pomáhá jejich mysli stát se jasnější, říkají, že jídlem papriky můžete cítit svou hlavu odděleně od těla. Drcená červená paprika (Chile) - má všechny vlastnosti a chuť pálivé papriky, ale je mnohem pohodlnější na použití díky své jemné frakci. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, těstoviny, rýži, rybí jídla, zeleninu. Chuť Pálivě ostrá Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 14 Sacharidy (g / 100g)… 15 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon je jedinečný svým způsobem: je to jediná rostlina z rodu pelyňku, která nemá silnou hořkost v chuti. Tato bylina má silnou pronikavou a kyselou vůni, osvěžující chuť, a francouzští kuchaři plně využili těchto vlastností při vytváření mnoha kulinářských receptů. Estragon, jak čerstvý, tak sušený, se používá k dochucení široké škály pokrmů: dobře doplňuje omelety, mnoho druhů omáček. Použití Použití při přípravě salátů, předkrmů, polévek, hlavních jídel, nápojů, sladkých pokrmů. Chuť pikantní, mírně pikantní, osvěžující Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 23 Tuky (g / 100g)… 7,0 Sacharidy (g / 100g)… 50 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 360
Koření 'BBQ Kuře' - HoReCa

Koření 'BBQ Kuře' - HoReCa

Kuřecí maso na grilu je dobrou volbou pro lehký piknik v přírodě, ale můžete ho také připravit doma v troubě. Bohatou pikantní chuť a lákavou, křupavou kůrku mu dodá BBQ kuřecí koření s dokonale vybranými ingrediencemi. Smíchejte koření s olivovým olejem, nechte omáčku vyluhovat, poté do ní namočte kuře. Nechte marinovat a grilujte na roštu, dokud nebude hotové. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako polevu na grilované kuře nebo jiné drůbeží maso. Chuť Pikantní, kořeněná Ingredience Jídlo jodizovaná sůl, sušené cibule, sušený česnek, drcený bílý pepř, mletá červená paprika, majoránka, estragon, saturejka, bazalka, červená papriková vločka, tymián, rozmarýn. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 6,0 Tuky (g / 100g)… 2,0 Sacharidy (g / 100g)… 28,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 150
Rillettes z Černého Vepře z Bigorre 180G

Rillettes z Černého Vepře z Bigorre 180G

Naše rillettes z černého prasete z Bigorre zvýrazňují charakteristické chutě tohoto výjimečně tučného prasete z Pyrenejí, s kouřovou chutí 100% přírodního a autentického masa.
Mouka z ptačí třešně

Mouka z ptačí třešně

Mouka z ptačí třešně má hořkou chuť a připomíná mandle, ale zároveň má sladkou chuť podobnou borůvkám. Díky své výjimečné a rafinované chuti se mouka z ptačí třešně často používá na přípravu palačinek, koláčů, muffinů, cheesecaků, chleba a samozřejmě na pečení slavného koláče z ptačí třešně. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své výrobky ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato ochranná známka je bezpečnostním znakem pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávaným ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Koření na brambory - HoReCa

Koření na brambory - HoReCa

Toto koření obsahuje směs koření, která dodá jedinečnou vůni a chuť bramborovým pokrmům. Použití Použijte na pečené, smažené nebo dušené brambory Chuť Lehce pikantní Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, sušené cibule, sušený česnek, mletý koriandr, mletý černý pepř, sušený fenykl, sušená mletá červená paprika. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 8,0 Tuky (g / 100g)… 4,0 Sacharidy (g / 100g)… 32,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 200